Το τρελοκομείο: Άρθρα

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ξεχάσατε να πληρώσετε την ΔΕΗ;

Ξεχάσατε να πληρώσετε τη ΔΕΗ; Έγινε διακοπή ρεύματος και δε μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση; Μήπως μείνατε μέσα στα σκοτάδια και δεν έχετε ούτε ένα κεράκι για να ανάψετε; Τώρα υπάρχει η λύση για όλα. Με ένα μικρό κόστος απόκτησης, μπορείτε να εφοδιαστείτε το παρακάτω μηχάνημα και να δώσετε οριστική λύση στο πρόβλημα της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ.
Βέβαια, να μη σας το κρύψω. Τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Το συγκεκριμένο μηχάνημα, μπορεί να συνδεθεί με διαφόρων ειδών συσκευές (κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, λάμπες χαμηλής κατανάλωσης) και να τις παρέχει το απαραίτητο ρεύμα που χρειάζονται για να λειτουργήσουν. Με ένα μικρό αντίκρισμα όμως. Θα πρέπει να κάνετε πετάλι για να παράγετε αυτό το ρεύμα. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια... Και θα γυμνάζεστε, και θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη του ηλεκτρικού ρεύματος. Και φυσικά, αν εκεί που βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση κουραστείτε, τότε θα είναι η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε μία σημαντική απόφαση. Είτε σταματάτε να γυρίζετε τα πετάλια και χάνετε τη συνέχεια της σειράς, είτε συνεχίζετε το πετάλι χάνοντας άλλα 3 κιλά ιδρώτα.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα, είναι ικανό να παράγει μέγιστο 65 watt ισχύος και να τροφοδοτήσει διάφορες ηλεκτρικές συσκευές χαμηλής κατανάλωσης. Σίγουρα βέβαια, δε μπορείτε να τροφοδοτήστε τη τοστιέρα σας, μιας και αυτή χρειάζεται περίπου 1500 watt. Μπορείτε να το βρείτε και να το αγοράσετε από τη παρακάτω σελίδα.
Η ίδια εταιρεία που το κατασκεύασε, έχει μία ακόμα έκδοση του μηχανήματος αυτού η οποία μπορεί να συνδεθεί με τη ρόδα του ποδηλάτου σας και μπορεί να παράγει μέγιστο 275 watts. Εννοείται πως εφόσον είσαστε σε καλή φυσική κατάσταση και μπορείτε να γυρίσετε τα πετάλια με πολύ γρήγορο ρυθμό. Διαφορετικά... καλά είναι και τα 80 εώς 150 watts που μπορεί να παράγει ένας μέσος χρήστης. Δείτε το στη παρακάτω σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου